CONTACT

Fotografia mea
Sindicatul "EL PROMETEU"
Presedinte - AUREL AXINE Mobil: 0763.644.817 - Tel/Fax: 0231.53.10.21. E-maill: sindicatulelprometeu@yahoo.com Adresa:MUN. BOTOSANI, STR. MARCHIAN NR.5 (CASA DE CULTURĂ A SINDICATELOR) ETAJ 2, CAMERA 13 - JUD. BOTOSANI ***Sindicat AFILIAT LA CONFEDERATIA NAŢIONALĂ SINDICALA “CARTEL ALFA”
Vizualizați profilul meu complet
miercuri, 28 decembrie 2011

AVEM SINDICAT NATIONAL!!!!

      In sfarsit putem spune ca avem sindicat national. Acest fapt vine in intampinarea numeroaselor solicitari ale colegilor din tara care, datorita noii legi a dialogului social ce incalca in mod flagrant dreptul la libera asociere, se vad in imposibilitatea de a se organiza in sindicate.
      Acum singurul lucru pe care il puteti face este de a lua legatura cu Presedintele Sindicatului "EL PROMETEU" pentru a adera la sindicat.
      Asteptam sa ne contactati.

3 comentarii:

Anonim spunea...

la multi ani si mult succes ,o s luam legatura si o sa va trimit mai multe informatii si materiale .
gusti grama -iernut

Anonim spunea...

in sedinta din luna decembrie cu sefii SVSU din judet,organizata la ISUJ Mures am adus la cunostinta colegilor de inceputul demersurilor pentru infiintarea sindicatului judetean EL PROMETEU ,DAR IN SITUATIA ACEASTA O SA FORMAM O FILIALA JUDETEANA A SINDICATULUI NATIONAL ELPROMETEU .
COLEGII PREZENTI AU FOST DE ACORD SI ASTEAPTA SA IAU LEGATURA CU DINSII.
La acea sedinta am ridicat o serie de probleme care privesc activitatea,incadrarea si unele drepturi ale personalului din administratie care se ocupa de situatiile de urgenta si protectie civila,materiale care au fost postate pe adresele tuturor primariilor din judet spre consultare si eventual completari.
un set din aceste materiale fiind trimise spre IGSU iar alt set l-am trimis deja la Comisia de munca si protectie sociala din cadrul Senatului Romaniei .
Prin intermediul aceleiasi comisii precum si prin demersurile facute catre Ministerul muncii si protectiei sociale prin intermediul IGSU am obtinut acea grila din Legea 284 care se refera la incadrarea si stabilirea indicilor de ierarhizare pentru personalul din structura SVSU ,POT DOCUMENTA CU TOATA CORESPONDENTA SI DEMERSURILE FACUTE ,DE UN AJUTOR DEOSEBIT AM BENEFICIAT DIN PARTEA D-lui SENATOR PETRU BASA.
O SA REVIN CU AMANUNTE SI TEXTUL MATERIALELOR PREZENTATE IN SEDINTA DIN DECEMBRIE
CU STIA grama a.

Sindicatul "EL PROMETEU" spunea...

Va multumim d-le Grama pentru urari si pentru mesaje. Va recunoastem meritele si de aceea cred si sustin ca impreuna , uniti, toti cei din svsu/spsu si protectie civila din tara, putem schimba lucrurile in bine.
Cu respect, AUREL AXINE - Presedintele "EL PROMETEU"