CONTACT

Fotografia mea
Sindicatul "EL PROMETEU"
Presedinte - AUREL AXINE Mobil: 0763.644.817 - Tel/Fax: 0231.53.10.21. E-maill: sindicatulelprometeu@yahoo.com Adresa:MUN. BOTOSANI, STR. MARCHIAN NR.5 (CASA DE CULTURĂ A SINDICATELOR) ETAJ 2, CAMERA 13 - JUD. BOTOSANI ***Sindicat AFILIAT LA CONFEDERATIA NAŢIONALĂ SINDICALA “CARTEL ALFA”
Vizualizați profilul meu complet
marți, 27 decembrie 2011

BENEFICIATI DE PREVEDERILE LEGII 284/2010, ANEXA 6B?

       Am pus aceasta intrebare pentru a va determina sa incepeti comentarii pe acest blog. Sunt sigur ca marea majoritate a D-vs nu beneficiati de prevederile Legii salarizarii unice in sensul ca sunteti incadrati pe Statul de functii ca orice, mai putin "Sef Serviciu voluntar pentru situatii de urgenta" studii medii, clasa 50, coeficient 3,35, (conform anexei 6 b).
       Sigur, conform Legii 285/2010 drepturile banesti nu se vor acorda nici in anul 2012 dar, macar ca o reparatie morala, ar trebui sa figuram pe statul de functii ca Sefi S.V.S.U.
       Pentru aceasta ce trebuie sa faceti?
                   - Faceti o cerere catre Consiliul Local prin care solicitati ...."aplicarea Legii 284/2010 Anexa 6b, in sensul incadrarii pe Statul de Functii pe functia contractuala de Sef Serviciu voluntar pentru situatii de urgenta, clasa 50, coieficient de ierarhizare 3,35".
                   - Specificati faptul ca ati luat cunostinta de prevederile Legii 285/2010 si, ca atare, nu solicitati si drepturile banesti conform Legii 284/2010, ci doar incadrarea in functia de Sef SVSU, ca o reparatie morala.
                   - Anexati la cerere Anexa 6b, diplomele d-vs care atesta calificarea si pregatirea (cei care au diploma de Cadru Tehnic, Inspector Protectie civila sau Sef SVSU, diploma de studii, etc)
                   -Cei cu studii superioare, daca nu reusiti sa fiti numiti "Sef Serviciu_ functie de conducere" va sfatuiesc sa cereti functia de Sef svsu - studii medii intrucat, conform legii, cei cu studii superioare pot ocupa posturi de studii medii, si nu invers.
                   -Inregistrati cererea si , cu adresa in fata, dati-o, sub semnatura de primire, sefei Comisiei juridica din cadrul Consiliului Local cu rugamintea de a o analiza si pune in discutie inainte de aprobarea Statului de functii pe anul 2012.
                  - Solicitati raspuns in scris.
                  - Incercati sa convingeti cativa consilieri sa va sustina cauza.
         In cazul in care nu vi se rezolva cererea favorabil veti lua legatura urgent cu Presedintele Sindicatului "EL PROMETEU".
                  ATENTIE: Faceti cererea pana in Revelion pentru a  prinde prima sedinta de C.L. din 2012!
          Iar acum, dati-mi voie, ca pe aceasta cale, sa va urez Sarbatori fericite, un An Nou plin de impliniri si bucurii si tot ce intelegeti prin cuvantul "FERICIRE".
                                                                La multi ani!
                                 AUREL AXINE - Presedintele Sindicatului "EL PROMETEU"

3 comentarii:

Mirel spunea...

Sef serviciu voluntar pentru situatii de urgenta - studii M clasa 50 coeficient 3,35 - DOAR DACA ESTI CU C.I.M. (Eu sunt functionar si nu-mi permite legea).. Succes pt altii ..
Voiam sa va intreb: daca sunt incadrat ca inspector insa am atributii in situatii de urg.. ma ajuta cu ceva Anexa 6b din L 284/2010 ?

Sindicatul "EL PROMETEU" spunea...

Doar daca transforma postul de Sef SVSU in functie publica atunci va poate angaja pe post. Dar nu au facut ei lucruri mai simple asa ca ma indoiesc sa faca acest lucru

Anonim spunea...

cum se poate sa fie sef svsu cu studii medii???insemna ca posturile de sefi sunt pentru cei cu licee,iar cele de executie pentru cei cu studii superioare.prin sindicatul dumneavoastra asta ar trebui sa faceti:sa cereti refacerea legii si pentru sef svsu sa se ceara studii superioare.