CONTACT

Fotografia mea
Sindicatul "EL PROMETEU"
Presedinte - AUREL AXINE Mobil: 0763.644.817 - Tel/Fax: 0231.53.10.21. E-maill: sindicatulelprometeu@yahoo.com Adresa:MUN. BOTOSANI, STR. MARCHIAN NR.5 (CASA DE CULTURĂ A SINDICATELOR) ETAJ 2, CAMERA 13 - JUD. BOTOSANI ***Sindicat AFILIAT LA CONFEDERATIA NAŢIONALĂ SINDICALA “CARTEL ALFA”
Vizualizați profilul meu complet
luni, 20 februarie 2012

MANIFESTAM!!!

       MIERCURI, 29 februarie 2012 intre orele 14.00 - 16.00 suntem asteptati in fata Prefecturei  la o manifestatie de amploare organizata de C.N.S. Cartel ALFA.

SPUNEM NU NOULUI TRATAT FISCAL
     Efectele crizei economice si sociale au ajuns la un nivel intolerabil pentru milioane de romani. Singurul raspuns pe care guvernantii au fost in stare sa-l dea pana acum a fost adoptarea unor masuri dure de austeritate: taierea salariilor, dereglementarea pietei muncii, destructurarea dialogului social si a mecanismelor de negociere colectiva, privatizarea serviciilor publice, marirea varstei de pensionare si inghetarea pensiilor. Toate acestea nu fac decat sa adanceasca efectele crizei.
     Summitul European din 30 ianuarie 2012 a finalizat un nou tratat international care introduce disciplina bugetara si prevede sanctiuni in cazul depasirii deficitelor. Semnarea de catre Romania a acestui acord (la Consiliul European din 1/2 Martie) va duce la blocarea investitiilor si va arunca tara intr-o grava recesiune economica, ale carei efecte drastice vor fi resimtite pe termen lung.
     Alaturi de sindicatele din toata Europa, C.N.S. "Cartel Alfa" respinge acest tratat, care risca sa arunce intreaga Europa in criza.

EXISTA ALTERNATIVE PENTRU LOCURI DE MUNCA 
SI JUSTITIE SOCIALA 
     * Crearea de locuri de munca si conservarea celor existente prin aplicarea somajului tehnic;
     * Respectarea acordului privind cresterea salariului minim;
     * Combaterea fraudei si evaziunii fiscale;
     * Combaterea muncii la negru si a muncii la gri;
     * Restabilirea dialogului social;
     * O reforma a sanatatiiin beneficiul contribuabililor;
     * Asigurarea unei pensii decente, conform muncii prestate.

     NE PASA DE CE SE INTAMPLA IN TARA?   E TIMPUL SA O DOVEDIM!
               Pentru detalii contactati Sindicatul "EL PROMETEU"

0 comentarii: