CONTACT

Fotografia mea
Sindicatul "EL PROMETEU"
Presedinte - AUREL AXINE Mobil: 0763.644.817 - Tel/Fax: 0231.53.10.21. E-maill: sindicatulelprometeu@yahoo.com Adresa:MUN. BOTOSANI, STR. MARCHIAN NR.5 (CASA DE CULTURĂ A SINDICATELOR) ETAJ 2, CAMERA 13 - JUD. BOTOSANI ***Sindicat AFILIAT LA CONFEDERATIA NAŢIONALĂ SINDICALA “CARTEL ALFA”
Vizualizați profilul meu complet
marți, 19 noiembrie 2013

IN SFARSIT...REZULTATE!

    Dupa nenumarate demersuri, piedici, greutati, atitudine de indiferenta, etc, am obtinut si primele rezultate. Ma refer la "Conditii speciale de munca" (fosta Grupa I de munca) pe care am obtinut-o pentru o parte din membrii cotizanti din judetul Satu Mare. Am mai facut demersuri si pentru alti sindicalisti din Caras Severin si Botosani, pentru care astept rezultatele.
    Ce aduce in plus acest drept castigat:
1. 50% la vechimea in munca;
2. 4 zile in plus la concediul de odihna;
3. cel putin 10% - spor pericol de exploxie
4. cel putin 10% - spor mediu toxic, radiatii...
5. Posibilitatea pensionarii anticipate.
    !!!! Membrii de sindicat, platitori de cotizatie la zi, sa ia legatura cu mine (Presedintele Sindicatului), pentru a incepe demersurile in acest sens.
    Ceilalti colegi (nemembri sau membrii necotizanti) sa incerce sa se descurce pe cont propriu.
NU MAI SCOATEM "CASTANELE DIN FOC" CU MANA ALTUIA. PUNCT.

INITIATIVA PARLAMENTARA

    In data de 08.10.2013, ca urmare a materialului inmanat de catre Insp. AUREL AXINE - Presedintele sindicatului "EL PROMETEU", Deputatul PP-DD Botosani, D-na Liliana Minca a adresat D-lui Liviu Nicolae Dragnea, Viceprim Ministru, Ministrul Dezvoltarii Regionale si administratiei publice, o INTERPELARE cu titlul "S.O.S. Serviciile voluntare pentru situatii de urgenta".
    Prezentand succint situatia in care se afla sefii serviciilor si personalul angajat al SVSU/SPSU, D-na deputat a solicitat raspuns scris si oral la urmatoarele trei intrebari:
   1. "Ce masuri veti lua fata de atitudinea de sfidare a legilor, de catre primari, in aceasta privinta"?
    2. "Daca si cand veti emite un act normativ pentru aplicarea unitara a legislatiei in vigoare privind Serviciile Voluntare pentru Situatii de Urgenta"?
    3. "Ce solutii propuneti pentru reglementarea situatiei angajatilor acestor servicii si repunerea lor in drepturi"?
*********Pentru a vedea tot materialul intrati pe situl Camerei deputatilor - structuri parlamentate- deputati- in ordinea alfabetica- Minca Liliana- intrebari si interpelari.

    Deci, Dragi colegi, membri de sindicat, pot spune ca am dat drumul bulgarasului de zapada de pe varful muntelui si... asteptam in vale!!!