CONTACT

Fotografia mea
Sindicatul "EL PROMETEU"
Presedinte - AUREL AXINE Mobil: 0763.644.817 - Tel/Fax: 0231.53.10.21. E-maill: sindicatulelprometeu@yahoo.com Adresa:MUN. BOTOSANI, STR. MARCHIAN NR.5 (CASA DE CULTURĂ A SINDICATELOR) ETAJ 2, CAMERA 13 - JUD. BOTOSANI ***Sindicat AFILIAT LA CONFEDERATIA NAŢIONALĂ SINDICALA “CARTEL ALFA”
Vizualizați profilul meu complet
marți, 19 noiembrie 2013

INITIATIVA PARLAMENTARA

    In data de 08.10.2013, ca urmare a materialului inmanat de catre Insp. AUREL AXINE - Presedintele sindicatului "EL PROMETEU", Deputatul PP-DD Botosani, D-na Liliana Minca a adresat D-lui Liviu Nicolae Dragnea, Viceprim Ministru, Ministrul Dezvoltarii Regionale si administratiei publice, o INTERPELARE cu titlul "S.O.S. Serviciile voluntare pentru situatii de urgenta".
    Prezentand succint situatia in care se afla sefii serviciilor si personalul angajat al SVSU/SPSU, D-na deputat a solicitat raspuns scris si oral la urmatoarele trei intrebari:
   1. "Ce masuri veti lua fata de atitudinea de sfidare a legilor, de catre primari, in aceasta privinta"?
    2. "Daca si cand veti emite un act normativ pentru aplicarea unitara a legislatiei in vigoare privind Serviciile Voluntare pentru Situatii de Urgenta"?
    3. "Ce solutii propuneti pentru reglementarea situatiei angajatilor acestor servicii si repunerea lor in drepturi"?
*********Pentru a vedea tot materialul intrati pe situl Camerei deputatilor - structuri parlamentate- deputati- in ordinea alfabetica- Minca Liliana- intrebari si interpelari.

    Deci, Dragi colegi, membri de sindicat, pot spune ca am dat drumul bulgarasului de zapada de pe varful muntelui si... asteptam in vale!!!

0 comentarii: