CONTACT

Fotografia mea
Sindicatul "EL PROMETEU"
Presedinte - AUREL AXINE Mobil: 0763.644.817 - Tel/Fax: 0231.53.10.21. E-maill: sindicatulelprometeu@yahoo.com Adresa:MUN. BOTOSANI, STR. MARCHIAN NR.5 (CASA DE CULTURĂ A SINDICATELOR) ETAJ 2, CAMERA 13 - JUD. BOTOSANI ***Sindicat AFILIAT LA CONFEDERATIA NAŢIONALĂ SINDICALA “CARTEL ALFA”
Vizualizați profilul meu complet
duminică, 13 septembrie 2015

Revenire

        Este ceva timp de cand am postat pe blog ultimul material. Multe persoane ar putea sa creada ca m-am dat batut sau, cum spune o vorba din popor, "m-am dat cu ursul".
        In realitate, am facut demersuri la toate institutiile statului, la Guvern, la Parlament..., dar, pe unde n-am fost?! Rezultatul: vorbe si promisiuni neonorate.
        Intre timp, foarte multi colegi din tara s-au inscris in Sindicat (asi enumera aici: jud. Caras-Severin, jud. Neamt, jud. Vrancea, jud. Braila, jud. Timis, jud. Satu-Mare, jud. Mures, jud. Hunedoara, jud. Botosani etc).
        Cu cat timpul trece, cu atat problemele noastre se inmultesc. Vazand ca institutiile statului sunt politizate si impasibile la problemele noastre, trecand cu vederea falsurile, abuzurile si incalcarea legilor din partea angajatorilor, in ceea ce ne priveste, am ajuns la concluzia ca singura institutie care ne poate da dreptate este Institutia Judecatoreasca.
        Sindicatul "EL PROMETEU", pentru a putea deschide un proces, are nevoie de imputernicirea D-stra, de curajul D-stra de a va lupta cu "sefii"!!!
        Intrucat acest curaj, de cele mai multe ori lipseste, marea majoritate nevrand "sa se puna rau cu seful", aceste procese au demarat mai greu.
        La ora actuala, eu, personal, am deschis, primarului, opt procese civile (castigate toate) si unul penal (pe rol). Din cele opt procese civile, doua au fost la Consiliul National pentru Combaterea Descriminarii - Bucuresti, hotarari prin care, pentru descriminare, hartuire si victimizare, primarul a fost amendat in doua randuri.
        Grupa sindicala Neamt, "luind taurul de coarne", a deschis proces civil Consiliului Local Borca, pentru obtinerea conditiilor speciale de munca (fosta grupa I de munca), conform art 38, alin. (1) din Legea 307/2006, proces care are programata prima sedinta de fond la inceputul lunii Octombrie 2015.
        Deja, si alti membri de sindicat, platitori de cotizatie, si-au anuntat intentia de a deschide procese, prin sindicat (reprezentati de catre mine).
        Atentie: pentru cei descriminati, hartuiti si victimizati, le pot pune la dispozitie copii a celor doua Hotarari a CNCD. Deasemeni, le pot asigura consultanta juridica si reprezentare in instanta prin avocat specializat pe legislatia noastra.
        Si, inca ceva: comentati pe blog (nominal sau anonim), contactati-ma la telefon (vedeti ca numerul vechi nu mai este functional, numarul sindicatului fiind 0763.644.817) sau pe adresa de e-maill. Timpul trece si se pierd bani si drepturi. PACAT!

1 comentarii:

Unknown spunea...

aveti perfecta dreptate asa se intampla peste tot in Romania , vad asata si in situatia mea identica cu cele scrise de dumneavoastra , de multe ori intervenim singuri fara ajutorul altor structuri din domeniu si cei din presa spun neadevarul , ni se impun sa facem treaba altora inclusiv ce nu are legatura cu cea de S.V.S.U . ,protejam pe altii